9 Mayıs, 2024

Heiniger Opal Tıraş Makinesi

Heiniger markası, pet kuaförler, hayvan bakım merkezleri, veteriner klinikleri ve evcil hayvan sahipleri için pek çok farklı ürün seçeneği sunuyor. Pet bakım ürünleri söz konusu olduğunda en güvenli ve kaliteli ürünleri ile sektörde fark yaratan marka, pet tıraş makinesi alanında da beklentileri optimal manada karşılıyor. Heiniger Opal Tıraş Makinesi, markanın en popüler ürünleri arasında konumlanıyor.





Heiniger Opal Tıraş Makinesi Hangi Özelliklere Sahip?


Heiniger köpek tıraş makinesi ve kedi tıraş makinesi, evcil hayvanların tüy kesim işlemlerinin güvenli bir şekilde tamamlanmasına olanak sağlıyor. Heiniger Opal serisi, en fazla satılan ürünler arasında bulunuyor. Başta pet kuaförler olmak üzere evcil hayvan bakımını üstlenen herkes için uygun olan bu ürünler, uzun ömürlü ve güvenli bir deneyim yaratıyor.

Heiniger Opal Tıraş Makinesi, markanın yeniliklerle ve özelliklerle dolu kablosuz tüy kesme makinesi olarak biliniyor. Heiniger Opal Kablosuz Kedi/Köpek Tıraş Makinesi (Yedek Bataryalı), iki farklı devir seviyesi ile çalışıyor. Ürün, 240 dakikaya kadar kablosuz biçimde çalışıyor. Bundan dolayı uzun süreli kullanımlarda da etkili bir ürün olarak lanse ediliyor.

Cihazda dahili pil düzeyi göstergesi var. Bu nedenle kalan pil süresi kolayca kontrol ediliyor. Bu tıraş makinesi son teknoloji ergonomik bir tasarım içeriyor. Ele muazzam bir şekilde oturuyor. Kablosuz bir ürün olduğundan, gezici pet kuaförler için de uygun kabul ediliyor.

Heiniger Opal Tıraş Makinesi sadece kedi ve köpekler için değil, diğer yandan büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için de kullanılıyor. Yedek batarya ile kullanım süresi uzuyor. Yedek batarya kutu içine ekleniyor. Son derece sessiz çalışan ürün, tüy kesimi esnasında hayvanları rahatsız etmiyor ve ürkütmüyor.

Cihazdaki takılı uç, Heiniger Saphir 10 Numara (1,5mm) oluyor. Makinenin motor tipi fırçasız motor, şarj süresi de 60-80 dakika. Heiniger Opal Tıraş Makinesi yüksek hızda altı saat, düşük hızda ise sekiz saat kadar çalışıyor. Turkuaz renkli makine, görünümü ile de dikkat çekiyor.





Diğer Heiniger Tıraş Makinesi Modelleri


Heiniger Opal Tıraş Makinesi haricinde markanın farklı ürün modelleri de bulunuyor. Bunlar arasında en çok satılanlardan biri de Heiniger Saphir Pink Şarjlı Kedi/Köpek Tıraş Makinesi isimli ürün. Tek devir sayısı bulunan makine, kablosuz bir şekilde çalışıyor ve fırçasız motor içeriyor. Canlı pembe rengi ile pet kuaförlerin favorisi haline geliyor. Heiniger Saphir Pink Şarjlı Kedi/Köpek Tıraş Makinesi, kediler ve köpekler haricinde at, koyun, keçi ve inek gibi hayvanların tüy kesim işlemlerinde de gönül rahatlığı ile tercih ediliyor.


Heiniger Saphir Cord Kablolu Kedi/Köpek Tıraş Makinesi, markanın beğenilen ürünlerinden. Tüm evcil hayvanlar ile büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için tercih edilen makine, etkili ve güvenli bir bakım deneyimini teşvik ediyor. A5 model bir pet tıraş makinesi olan ürün, hafifliği ve ergonomik yapısı ile fark yaratmayı sürdürüyor. Dayanıklı ve kaliteli malzemelerden imal edilen Heiniger Saphir Cord Kablolu Kedi/Köpek Tıraş Makinesi, uzun seneler boyunca kullanım imkanı sağlıyor. Ürünün üç metre kullanım kablosu var. Bundan dolayı bakım yapacak kişiye hareket özgürlüğü sunuyor.





Heiniger Xtra Koyun Kırkma Makinesi 320W, kaliteli yapısı ve kullanım kolaylığı ile beğeni topluyor. Ürünün düşük ses ve titreşim özelliği, stressiz ve güvenli bir tüy kesim işlemini mümkün hale getiriyor. İki farklı kırkma seçeneği ile kolay bakım söz konusu oluyor. Siz de diğer tüm Heiniger pet tıraş makinesi ürünlerini sayfamızda keşfedebilirsiniz.