9 Mayıs, 2024

Andis Ultra Edge 10 Numara Uç

Pet kuaförlerin ürün koleksiyonunda mutlaka yer alan malzemelerden biri de Andis Ultra Edge 10 Numara Uç oluyor. Bu ürün sayesinde evcil hayvanların tüy kesim işlemleri kusursuz bir şekilde tamamlanıyor. İstenen uzunlukta ve şekilde tüy kesim yapılmasını mümkün kılan Andis uç, pet kuaförlerin favorisi haline geliyor.



Andis Ultra Edge 10 Numara Uç Hangi Özelliklere Sahip?


Pet kuaförler, hayvan bakım merkezleri ve veteriner kliniklerinde en fazla kullanılan uçlardan biri olan Andis Ultra Edge 10 Numara Uç, tüy bakım ve kesim işlemlerinin vazgeçilmez ekipmanlarından biri. Tüyleri ortalama olarak 1,5 mm uzunluğunda kesiyor. Bu tıraş bıçağı, genel olarak kısa kesimler ya da tüylerin belirli bir uzunlukta tutulması gerektiği durumlarda tercih ediliyor.

Andis Ultra Edge 10 Numara Uç, kendine has özellikleri ile dikkat çekiyor. Bunlardan en önemlisi de tüy uzunluğunu 1,5 mm uzunluğunda kesmesi oluyor. Bundan dolayı tüylerin son derece kısa olmasını mümkün kılıyor. Daha kısa bir tıraş sonucu elde etmeyi isteyenler için çok uygun.

Andis Ultra Edge 10 Numara Uç, dişli bir bıçak yapısına sahip. Bıçaktaki dişler, tüyleri kırparken düz bir kesim yapıyor ve tüylerin düzgün bir şekilde kalmasını teşvik ediyor. Ürün yüksek karbon alaşımlı çelikten üretildiği için güvenli ve uzun ömürlü oluyor. Karbonlu çelik kenarların ömrü de bir hayli uzun. Krom kaplama içerdiğinden, paslanmaya karşı oldukça dayanıklı. Andis Ultra Edge 10 Numara Uç, orijinal Amerikan malı bir ürün. Öte yandan en çok kullanılan Andis uç modeli olduğunu da eklemeliyiz.

Hem profesyonel pet kuaförler hem de evcil hayvan sahipleri tarafından kullanılabiliyor. Kedi ve köpeklerde olduğu kadar büyükbaş ve küçükbaş hayvanların tüy kesiminde de etkin rol oynuyor. Tüyleri kısaltmak ve bazı bölgelerdeki tüyleri kesmek için çok ideal. Ürünün kullanımı kolaydır. Ancak ilk kez kullanılacak ise veteriner hekimden ya da pet kuaförden yardım alınması önerilir.



Andis Ultra Edge T-10 Numara Tıraş Bıçağı Hangi Özelliklere Sahip?


Andis 10 serilerinden biri olan Andis Ultra Edge T-10 Numara Tıraş Bıçağı, evcil hayvanlar için özel olarak tasarlanmış bir ürün. 1.5 mm kesim uzunluğuna sahip olan bu ürün, yüksek kaliteli yapısı ve güvenli tasarımı ile fark yaratıyor. Andis Ultra 10, paslanmaz çelik bıçaklara sahip. Bıçağın yapımında paslanmaz çelik bileşen kullanıldığı için uç, son derece uzun ömürlü ve güvenlidir. Paslanmayı önleyen bıçak, evcil hayvanların sağlığını ve güvenliğini de teşvik ediyor. Kolay takma ve çıkarma sağlayan Andis Ultra Edge T-10 Numara Tıraş Bıçağı, pek çok tıraş makinesiyle de uyumludur.



Andis Ceramic Edge 10 Numara Tıraş Bıçağı Hangi Özelliklere Sahip?


Andis Ceramic 10, pet kuaför salonlarının olmazsa olmazlarından biri. Seramik malzeme, metal kesicilere oranla daha uzun süreli keskinlik vaat ediyor. Ayrıca bu malzeme, ucun daha uzun süre soğuk kalmasını teşvik ediyor.

Pet kuaför merkezlerinde en fazla kullanılan ürünlerden olan Andis Ceramic Edge 10 Numara Tıraş Bıçağı, kedi ve köpeklerin bakım ve tıraş işlemlerini pratikleştiriyor. Bununla beraber ürün atların, keçilerin, ineklerin ve koyunların tüy kesim işlemlerinde de favori bir seçim oluyor.

Andis Ceramic Edge 10 Numara Tıraş Bıçağı, yüksek kaliteli bıçak keskinliği ile etkili ve hızlı bir kesim sunuyor. Hassas kesimler için uygun olduğundan tüm durumlar ve tüy tipleriyle uyumlu. Bu tıraş bıçağı, birçok pet tıraş makinesinde kolayca kullanılıyor.